Nisan
2024
Üniversitemiz Akademisyenleri Uluslararası Kalite Güvencesi Ve Akreditasyon Konferansı’na Katıldı

Üniversitemiz kaliteden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin SEZGİN, Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Bayram DEMİR ve Kalite Koordinatörlüğü Akademik Personeli Öğr. Gör. Muhammet Kerem GÜNEŞ 25-26 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı’na katılım sağladı.

Yükseköğretim Kalite Kurulu ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen ve ana teması, “Yükseköğretimde Kalitenin İçselleştirilmesi ve İyileştirilmesi” olarak belirlenen konferansın açılış konuşmalarını Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol ÖZVAR ve Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ümit KOCABIÇAK yaptı. 200 üniversitenin katılım sağladığı konferans iki gün sürecek olup, konferansta bildiri sunumları ile konferans bünyesinde paneller gerçekleştirilecek.