02
Nisan
2024
Üniversitemizde Doğal Kaynakların Çıkarılması ve Sosyal Sorunlar Konferansı Gerçekleşti

Üniversitemizde Doğal Kaynakların Çıkarılması ve Sosyal Sorunlar Konferansı gerçekleşti. 2 Nisan 2024 tarihinde, Üniversitemizin Batı Raman Kampüsü Fen-Edebiyat Fakültesi Azerbaycan Dersliği’nde gerçekleşen konferansa; Michigan Tech Üniversitesi İşletme Fakültesi Profosörü, Prof. Dr. Gary A. Campbell konuşmacı olarak katıldı. Programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, akademisyenler ile Üniversitemizin Yabancı Diller Bölümü öğrencileri katıldı. İngilizce gerçekleşen konferansa öğrencilerin ilgisi yoğundu.



Programın açılış konuşmasını yapan Rektör Demir, yaptığı konuşmada; Üniversitemizde gerçekleşen konferansların global konuları ele almasının ve sadece ülkemizde yaşayan uzmanlarımızdan değil, farklı coğrafyalarda bu konular üzerine uzmanlaşmış isimlerden de global konular üzerine fikirler işitmenin çok değerli olduğuna vurgu yaptı.



Konferansta konuşmalarını yapan isim Prof. Campbell “Doğal Kaynakların Çıkarılması ve Sosyal Sorunlar” konusunda verdiği bilgilerin ardından öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.
 Rektör Demir’in, Prof. Campbell ve eşine hediyelerini takdim etmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.