15
Mart
2024
Üniversitemizde Türk Dış Politikasının Ekonomi Politiği Paneli Gerçekleşti

Öğrencilerinin gelişen ve değişen dünya politikalarına ilgisinin ve merakının olmasını destekleyen ve öğrencilerinin küresel düzende ayakları yere sağlam basan bireyler olarak mezun olmasını hedefleyen Üniversitemizde, Türk Dış Politikasının Ekonomi Politiği Paneli gerçekleşti. 15 Mart 2024 tarihinde, Üniversitemizin Batı Raman Kampüsü Fen-Edebiyat Fakültesi Azerbaycan Dersliği’nde gerçekleşen panele Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ve Dr. Gülsüm Akbulut konuşmacı olarak katıldı. Programa Batman Valisi Ekrem Canalp, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, akademisyenler ile Üniversitemizin Yabancı Diller Bölümü öğrencileri katıldı. İngilizce gerçekleşen panele öğrencilerin ilgisi yoğundu.



Dr. Gülsüm Akbulut; “2024 Yılında Küresel Ekonomik Görünüm ve Türkiye Ekonomisi” üzerine bilgilerini aktarırken, Prof. Dr. Hüseyin Bağcı “Türk Dış Ve Güvenlik Politikalarında Sınamalar, Beklentiler Ve Fırsatlar” konularında bilgilerini aktardı. Dr. Akbulut ve Prof. Bağcı panel sonrasında öğrencilerin sorularını yanıtladı.



 Rektör Demir’in Dr. Akbulut ve Prof. Bağcı’ya hediyelerini takdim etmesinin ardından Vali Canalp’inde eşlik ettiği hatıra fotoğrafının çekilmesiyle program sona erdi.